A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt a gyors pénzvesztés magas kockázatával járnak. A lakossági befektetői számlák 73%-a veszít pénzt a CFD-kereskedés során ennél a szolgáltatónál. Meg kell fontolnia, hogy érti-e a CFD-k működését, és megengedheti-e magának a pénzvesztés magas kockázatát.
A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt a pénzvesztés magas kockázatával járnak. A lakossági befektetői számlák 75%-án veszteség keletkezik az ennél a szolgáltatónál történő CFD kereskedés során. Fontolja meg, valóban érti-e a CFD-k működését, és hogy vállalhatja-e a teljes befektetett tőkéje elvesztésének nagyfokú kockázatát.

2024 ÁPRILISI ESEMÉNYEK - 28/03/2024

Mikroelemzés

28 mбrcius, 2024

Csak általános tájékoztatásul. Nem kereskedelmi vagy befektetési tanácsadásra szolgál. Az Ön tőkéje veszélyben van.

2024 ÁPRILISI ESEMÉNYEK

  • Az Egyesült Államok ISM (Institute for Supply Management - Beszerzési és Ellátási Menedzsment Intézet) Gyártási PMI (Purchasing Managers' Index - Beszerzési Menedzserek Indexe) a márciusi hónapra (április 1., 15:00 GMT+1)

A márciusi ISM Gyártási PMI várhatóan 47.8-as értéket fog mutatni. Az előző adat a vártnál alacsonyabb, 49.5 volt.

Lehetséges hatás: Változékony amerikai dollár, arany és amerikai részvények.

  • OPEC+ Joint Ministerial Monitoring Committee (JMMC, avagy Közös Miniszteri Figyelő Bizottság) (április 3.)

Az OPEC+ tagjai (Oroszországot is beleértve) találkoznak, és várakozások szerint nem fognak jelentős változásokat tenni a jelenlegi megállapodásban. Márciusban a kartell meghosszabbította a jelenlegi termeléscsökkentéseket június végéig.

Lehetséges hatás: Változékony nyersolaj

  • Az Egyesült Államok Munkanélküliségi Rátája és Non-Farm Payroll (NFP - Nem Mezőgazdasági Foglalkoztatottsági) Adatok (március) (április 5., 13:30 GMT+1)

Az előző hónapban a munkanélküliségi ráta 3.9% volt. A Nem Mezőgazdasági Foglalkoztatás az előző hónapban 275,000-et mutatott.

Lehetséges hatás: Változékony amerikai dollár, arany és amerikai részvények.

  • Bank Of Canada (Kanadai Központi Bank) Ülése (április 10., 14:45 GMT+1)

A Bank of Canada találkozót tart az alapkamatok meghatározására. Az alapkamat jelenleg 5%. A várakozások szerint az árfolyam változatlan marad. A jelenlegi várakozások szerint valószínűbb, hogy júniusban kerül sor a kamatcsökkentésre.

Lehetséges hatás: Változékony kanadai dollár és kanadai részvények.

  • Az Egyesült Államok Inflációs Adatai (március) (április 10., 13:30 GMT+1)

Az Fő CPI (Consumer Price Index - Fogyasztói Árindex) (kivéve az élelmiszereket és az energiát) februárban éves összevetésben 3.8% volt. A februári Felső CPI 3.2%-on érkezett be, a várt 3.1% felett.

Lehetséges hatás: Változékony amerikai dollár, arany és amerikai részvények.

  • Európai Központi Bank Ülése (április 11., 13:15 GMT+1)

Az Európai Központi Bank találkozót tart az alapkamatok megvitatására. Az irányadó kamatlábak jelenleg 4.5%-on állnak és ezen a szinten maradhatnak ebben a hónapban. A kamatcsökkentés júniusban valószínűbb, állítják az elemzők.

Lehetséges hatás: Változékony euró és európai részvények.

  • Az Egyesült Államok Kiskereskedelmi Értékesítési adatai (március) (április 15., 13:30 GMT+1)

A Kiskereskedelmi Értékesítés februárban 0.6%-kal nőtt havi összevetésben, ami enyhén alacsonyabb volt, mint amit a piac várt.

Lehetséges hatás: Változékony amerikai dollár, arany és amerikai részvények

  • Bank of Japan (Japán Központi Bank) Ülése (április 26, 03:00 GMT+1)

A Bank of Japan ülést tart az alapkamatok meghatározására. Az előző hónapban a bank 0.10%-kal emelte a kamatlábat, ez az első emelés 2016 óta. Nem várható változás ebben a hónapban.

Lehetséges hatás: Változékony japán jen

  • Vállalati 2024 I. Negyedéves Eredményjelentési Szezon (április)

Az I. Negyedéves eredményjelentési szezon áprilisban kezdődik, ahol a nagy bankok az elsők között közlik eredményeiket, ezeket pedig a világ néhány legnagyobb vállalata követi.

A JP Morgan és a Citigroup április 12-én teszi közzé eredményeit. Április 16-án a Bank of America és a Goldman Sachs eredményeinek nyilvánosságra hozatalára számítanak. A Tesla eredményeit április 17-én várják, a Netflixét április 18-án, a Microsoftét április 23-án. A Facebook eredményjelentését április 24-én várják, az Apple-t április 25-én, míg az AMD április 30-án fogja közzétenni az eredményeit.

Lehetséges hatás: Változékony amerikai részvények

Megosztás
Grafikon
Frissítés ideje: -
Legmagasabb
Legalacsonyabb
Az árak betöltése..
Készen áll a kereskedésre?Kezdje el most