A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt a gyors pénzvesztés magas kockázatával járnak. A lakossági befektetői számlák 73%-a veszít pénzt a CFD-kereskedés során ennél a szolgáltatónál. Meg kell fontolnia, hogy érti-e a CFD-k működését, és megengedheti-e magának a pénzvesztés magas kockázatát.
A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt a pénzvesztés magas kockázatával járnak. A lakossági befektetői számlák 75%-án veszteség keletkezik az ennél a szolgáltatónál történő CFD kereskedés során. Fontolja meg, valóban érti-e a CFD-k működését, és hogy vállalhatja-e a teljes befektetett tőkéje elvesztésének nagyfokú kockázatát.

2024 februári ESEMÉNYEK - 01/02/2024

Mikroelemzés

01 februбr, 2024

Csak általános tájékoztatásul. Nem kereskedelmi vagy befektetési tanácsadásra szolgál. Az Ön tőkéje veszélyben van.

2024 februári ESEMÉNYEK

  • OPEC Közös Képviselői Ülés (február 1.)

2024 januárjától az OPEC meghosszabbította jelenlegi, napi 3.66 millió hordós kitermelési korlátozásait, amelyek 2024 végéig tartanak. Továbbá beleegyeztek a termelés önkéntes csökkentésébe (Szaúd-Arábia és Oroszország) további napi 1.4 millió hordóval. A hónap JMMC ülése online lesz megtartva.

  • Bank of England Ülés (február 1., 12:00 GMT)

Az Bank of England Monetáris Politikai Bizottsága találkozik, hogy döntsön a kamatlábakról. A jelenlegi kamatláb 5.25%. A kamatláb december 14-én változatlan maradt, és utoljára 2023 augusztusában emelték 50 bázisponttal.

Lehetséges hatás: Ingadozó brit font és brit részvények

  • Az Egyesült Államok ISM Gyártási PMI-je januárra (február 1., 15:00 GMT)

A ISM januári Gyártási PMI jelentése várhatóan 47-es értéket fog mutatni. Az előző érték 47.4 volt.

Lehetséges hatás: Ingadozó amerikai dollár, arany és amerikai részvények

  • Az Egyesült Államok Munkanélküliségi Rátája és a Non-Farm Payrolls (NFP - avagy Nem Mezőgazdasági Foglalkoztatás) januári adatai (február 2., 13:30 GMT)

A januári munkanélküliségi ráta várhatóan 3.8% lesz. Az előző hónapban a munkanélküliség 3.7% volt. A decemberi NFP várhatóan 173,000 lesz, az előző hónapban 216,000 volt.

Lehetséges hatás: Ingadozó amerikai dollár, arany és amerikai részvények

  • Reserve Bank of Australia Kamatláb Döntés (február 6., 03:30 GMT)

Az RBA találkozóján a kamatlábakról döntenek majd. A jelenlegi kamatláb 4.35%.

Lehetséges hatás: Ingadozó ausztrál dollár

  • Januári Amerikai Inflációs Adatok (február 13., 13:30 GMT)

A fő CPI (Consumer Price Index, avagy a Fogyasztói Árindex - az élelmiszer és energia kivételével) decemberben 3.9% volt az előző év azonos időszakához képest. A decemberi felső CPI 3.4% volt, a várt 3.2% felett.

Lehetséges hatás: Ingadozó amerikai dollár, arany és amerikai részvények

  • Januári Kiskereskedelemi Értékesítés az Egyesült Államokban (február 15., 13:30 GMT)

A kiskereskedelmi forgalom decemberben 0.6%-kal nőtt az előző hónaphoz képest, ami magasabb volt, mint a piaci várakozások.

Lehetséges hatás: Ingadozó amerikai dollár, arany és amerikai részvények

  • Céges IV. Negyedéves Eredményjelentési Szezon (február)

A IV. Negyedéves eredményjelentések szezonja folytatódik februárban, sok vállalatnak be kell még jelentenie eredményeit. A Toyota február 6-án teszi közzé eredményeit. A népszerű chipgyártó vállalatok, az ARM és az NVIDIA február 7-én és február 21-én hozzák nyilvánosságra eredményeiket. Az Alibaba és a Walt Disney is február 7-én teszi közzé eredményeit, míg a Moderna február 22-én.

Lehetséges hatás: Ingadozó amerikai részvények

Megosztás
Grafikon
Frissítés ideje: -
Legmagasabb
Legalacsonyabb
Az árak betöltése..
Készen áll a kereskedésre?Kezdje el most