A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt a gyors pénzvesztés magas kockázatával járnak. A lakossági befektetői számlák 73%-a veszít pénzt a CFD-kereskedés során ennél a szolgáltatónál. Meg kell fontolnia, hogy érti-e a CFD-k működését, és megengedheti-e magának a pénzvesztés magas kockázatát.
A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt a pénzvesztés magas kockázatával járnak. A lakossági befektetői számlák 75%-án veszteség keletkezik az ennél a szolgáltatónál történő CFD kereskedés során. Fontolja meg, valóban érti-e a CFD-k működését, és hogy vállalhatja-e a teljes befektetett tőkéje elvesztésének nagyfokú kockázatát.

Heti elemzés

Heti áttekintés a CFD mozgásokról - 26/08/2024 - 30/08/2024

Heti áttekintés a CFD mozgásokról 04/09/2024

04 szeptember, 2024
Heti elemzés 04/09/2024 Gazdasági naptár

Az euródollár páros éles esést mutatott, és tíznapos mélypontra süllyedt a múlt héten, összhangban a várakozások szerinti adatokkal az eurózónából. Az adatok növelték annak valószínűségét, hogy az Európai Központi Bank a közeljövőben kamatot csökkenthet.

A brit font gyengült a dollárral szemben, miután az Egyesült Államok adatai széles körben felülmúlták a várakozásokat, ami támogatta a dollárt a legtöbb versenytársával szemben.

Az USD/JPY emelkedett annak ellenére, hogy Himino, a Japán Jegybank alelnöke megismételte, hogy a bank készenlétben áll, ha a gazdaság erős marad.

Az aranyárak csökkentek, de nem kerültek messze az előző heti rekordmagas szintektől. A várakozásokat meghaladó amerikai GDP-adatok csökkentették az esélyét annak, hogy a Fed a következő hónapokban többször is kamatot csökkent, bár a szeptemberi csökkentés továbbra is lehetséges.

A részvényindexek árfolyamai emelkedtek egy volatilis héten, amely során a Dow Jones index új csúcsot ért el. Bár az NVIDIA felülteljesítette a nyereségvárakozásokat, a hét végére a részvények esést mutattak.

A nyersolaj ára a hét folyamán emelkedett, de pénteken alacsonyabban zárt, miután a jelentések szerint az OPEC továbbra is ragaszkodik a termelés fokozatos növeléséhez októbertől.

Megosztás
Készen áll a kereskedésre?Kezdje el most