A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt a gyors pénzvesztés magas kockázatával járnak. A lakossági befektetői számlák 73%-a veszít pénzt a CFD-kereskedés során ennél a szolgáltatónál. Meg kell fontolnia, hogy érti-e a CFD-k működését, és megengedheti-e magának a pénzvesztés magas kockázatát.
A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt a pénzvesztés magas kockázatával járnak. A lakossági befektetői számlák 75%-án veszteség keletkezik az ennél a szolgáltatónál történő CFD kereskedés során. Fontolja meg, valóban érti-e a CFD-k működését, és hogy vállalhatja-e a teljes befektetett tőkéje elvesztésének nagyfokú kockázatát.

Heti elemzés

Heti áttekintés a CFD mozgásokról - 11/09/2024 - 11/09/2024

Heti áttekintés a CFD mozgásokról 11/09/2024

11 szeptember, 2024
Heti elemzés 11/09/2024 Gazdasági naptár

Az euródollár a hét folyamán emelkedett, de több mint kéthetes mélypontra süllyedt egy eseménydús amerikai adatközlési héten, amely jelentős dollárvolatilitást váltott ki.

A brit font enyhén emelkedett, miután a közzétett gazdasági adatok arra utaltak, hogy az Egyesült Királyság gazdasága jobb állapotban van, mint korábban becsülték.

Az USD/JPY esett, miután a Japán Jegybank ismételten kijelentette, hogy folytatja a kamatemelést, ha a gazdaság jól teljesít a közeljövőben.

Az arany ára kissé csökkent, de a nemesfém pénteken nagy ármozgásokat produkált a vártnál gyengébb NFP és Munkanélküliségi Ráta adatok miatt. A nemesfém közel került egy új rekordcsúcshoz, de élesen visszavonult és a hetet mínuszban zárta.

A részvényindex árak több mint egy éve mért legrosszabb heti teljesítményüket mutatták, és élesen csökkentek a múlt héten, miután a vegyes amerikai adatok újra felébresztették a gazdasági lassulástól való félelmeket.

A nyersolaj ára jelentősen csökkent, és pénteken alig $68 felett zárt, több mint egy egyéves mélypontra süllyedve. Az a hír, hogy az OPEC az év végéig elhalasztja a tervezett termelésnövelést, nem volt elegendő a kínai kereslettel kapcsolatos aggodalmak ellensúlyozására.

Megosztás
Készen áll a kereskedésre?Kezdje el most