A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt a gyors pénzvesztés magas kockázatával járnak. A lakossági befektetői számlák 73%-a veszít pénzt a CFD-kereskedés során ennél a szolgáltatónál. Meg kell fontolnia, hogy érti-e a CFD-k működését, és megengedheti-e magának a pénzvesztés magas kockázatát.
A CFD-k összetett eszközök, és a tőkeáttétel miatt a pénzvesztés magas kockázatával járnak. A lakossági befektetői számlák 75%-án veszteség keletkezik az ennél a szolgáltatónál történő CFD kereskedés során. Fontolja meg, valóban érti-e a CFD-k működését, és hogy vállalhatja-e a teljes befektetett tőkéje elvesztésének nagyfokú kockázatát.

Heti elemzés

Heti áttekintés a CFD mozgásokról - 16/09/2024 - 20/09/2024

Heti áttekintés a CFD mozgásokról 25/09/2024

25 szeptember, 2024
Heti elemzés 25/09/2024 Gazdasági naptár

Az euródollár egy csúcsra emelkedett, miközben az amerikai dollár gyengült riválisaival szemben, miután a Federal Reserve szerdán kamatot csökkentett.

A brit font élesen erősödött, miután a Bank of England múlt héten úgy döntött, hogy 5%-on tartja a kamatokat.

Az USD/JPY pár magasabb szinten zárta a hetet, miután a Japán Bank pénteken megtartotta monetáris politikai ülését. A bank változatlanul hagyta a kamatlábat 0.25%-on, azonban jelezte, hogy a következő hónapokban valószínűleg újabb kamatemelés várható.

Az arany ára ismét emelkedett a múlt héten, és sorozatos történelmi csúcsokat ért el, mivel a befektetők biztonságos menedékeszközként tekintettek a nemesfémre. A Fed döntése - miszerint élesebb, 0.5%-os kamatcsökkentést hajt végre - előzte meg az arany árának megugrását.

A részvényindexek árai emelkedtek, mivel a piaci szereplők optimisták voltak a jelentős kamatcsökkentés miatt. Az S&P 500 új rekordot döntött, és számos technológiai szektorhoz kötődő részvény is erősödött.

A nyersolajárak emelkedtek, és kéthetes csúcsot értek el egy olyan héten, amikor a Közel-Keleten kiéleződött a feszültség, ami növelheti az Izrael és a Hezbollah közötti konfliktus esélyét.

Megosztás
Készen áll a kereskedésre?Kezdje el most